ИТЕМА-ПГ
за НАС

Основна дейност на "ИТЕМА-ПГ" е доставка и сервиз на компютърни системи, копирни машини и офис техника.

 

Основна цел е пълното удоволетворяване потребностите на клиента, съобразно неговите възможности. Изградените ни дългогодишни връзки с клиентите, им осигуряват тъй нужните сигурност в поддръжката и стабилност в цените.

"ИТЕМА-ПГ" е създадена през 1995 година от инж. Петър Христов Георгиев на основата на група специалисти от "Централния институт по изчислителна техника и технологии". Приемствеността и 15-годишния среден трудов стаж на работещите във фирмата 25 инженери и други специалисти са гаранция за високо качество на работата. Структурата и квалификацията на фирмата покриват задачи от областта на информационните технологии - от проекта до извънгаранционното поддържане на техниката.

“ИТЕМА-ПГ" предлага компютърни системи, нови и втора употреба, компоненти, периферия, консумативи и офис техника за бизнеса и дома. Извършва асемблиране и надграждане на системи по индивидуални заявки, с качествени компоненти, гарантиращи безпроблемната работа на системите.

"ИТЕМА-ПГ" е директен вносител и износител на техника втора употреба персонални компютри, монитори, принтери, преносими компютри и др. от добре познати и утвърдени марки като IBM, Fujitsu-Siemens, Compaq, Hewlett Packard Olivetti… Фирмата разполага с големи складови наличности на резервни части за подобен вид техника и възможности за доставка им, както и опит в ремонта и последващата гаранционна и извънгаранционна поддръжка.

"ИТЕМА-ПГ" предлага обновени копирни машини от среден (21-32 коп/мин) и висок клас (45-120 коп/мин) с марката Minolta и Konica, както и пълната гама консумативи и резервни части, на които е директен вносител. Ако за сервиза на персонални компютри основно е наличието на резервни части на склад, то при ремонта копирни машини е от особено значение квалификацията на сервизния персонал. Специалистите на фирмата ежедневно ремонтират или тестват сериозни количества маркова техника и считаме, че разполагаме с един от най-добрите работещи в момента сервизи.

Фирмата осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз в гр. София и в кооперираните сервизи във всички по-големи градове на страната 6 дни в седмицата.

"ИТЕМА-ПГ" извършва техническа поддръжка на конференции, симпозиуми и други като осигурява и обслужва необходимата за това офис техника.

”ИТЕМА-ПГ" е редовен участник на международния технически панаир в Пловдив и други изложби и е една от работещите “на светло" в българската икономика.

“ИТЕМА-ПГ" предлага копирни машини под наем, при много изгодни условия, осигурявайки всички необходими консумативи и съответната поддръжка в цялата страна.

Наши клиенти са: - Над 300 учебни заведения в цялата страна - университети, техникуми, гимназии, училища. - Държавната администрация - общини, данъчни служби и др. - Фирми като - "ИРИС" - Русе, "НИТИ" Казанлък, "БДЖ", "БЕТА" - Червен бряг, "Терем" АД, Пловдивски панаир, "Енергопроект", "Метрострой” и хиляди др.

сградата на БИЦ-ИЗОТ
БИЦ-ИЗОТ
Офис и Сервизен център:

Бул. Цариградско шосе 7-ми км.
БИЦ-ИЗОТ, офис 402
1784 София, България
Тел.: (+359 2) 9718278; 9718021, 0886700129
Факс: (+359 2) 9718151
e-mail: office@itema-pg.com; pgeorgiev@inet.bg;
sales@itema-pg.com

   ITEMA-PG